Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Supa Crema De Linte Verde

Supa Crema De Linte Verde. O puteti pregati in post si nu numai. Cand uleiul este incins, puneti ingredientele si. Este sanatoasa si foarte hranitoare, ideala pentru acele persoane care vor sa manance ceva deosebit. Iata o reteta de supa crema absolut delicioasa, potrivita pentru acele zile in care tii post sau esti la dieta. 150 gr linte verde 1 ceapa mai mica (cca 50 gr) 1 morcov (cca 100 gr) 3 catei usturoi 1 lingurita oregano uscat 2 foi de dafin 1 varf lingurita turmeric 2 cartofi preparare supa de linte verde.

Se curata ceapa, usturoiul si morcovul, se spala si se toaca marunt. Adaugam lintea, aproximativ 1 litru de apa calda si foaia de dafin si fierbem supa de linte verde aproximativ o ora. O supa satioasa si sanatoasa. Supa de linte este si foarte sanatoasa, lintea este bogata in proteine vegetale care sunt benefice pentru organism si ofera satietate. Reteta cu care voi participa la concurs este o supa crema delicioasa ,sanatoasa si foarte hranitoare ,ideala in curele de slabire dar si pentru cei ce doresc sa manance sanatos si bun.

Pin On Supe
Pin On Supe Source from : https://www.pinterest.cl/pin/565905509421287267/?amp_client_id=CLIENT_ID(_)&mweb_unauth_id={{default.session}}&from_amp_pin_page=true
O supa satioasa si sanatoasa. Se curata ceapa, usturoiul si morcovul, se spala si se toaca marunt. O supa satioasa si sanatoasa. Iata o reteta de supa crema absolut delicioasa, potrivita pentru acele zile in care tii post sau esti la dieta. Supa de linte este un fel de mancare foarte usor de preparat si atat de gustos.

Supa crema de linte este un preparat bogat vitamine.

Se spala bine si se curata morcovul si patrunjelul verde, iar ceapa se curata si se spala. Bucataria pasionatilor de gatit descopera mii de retete culinare testate si atent selectate. O puteti pregati in post si nu numai. Lintea este bogata in proteine, vitamine, carbohidrati, fibre, minerale, contine acizi grasi omega 3 si omega 6, aminoacizi si poate inlocui oricand cu succes carnea. Supa crema de linte, reteta hranitoare de post, cu ingrediente naturale, pline de vitamine si un gust delicios.

Adaugam lintea, aproximativ 1 litru de apa calda si foaia de dafin si fierbem supa de linte verde aproximativ o ora. Supa de linte este si foarte sanatoasa, lintea este bogata in proteine vegetale care sunt benefice pentru organism si ofera satietate. Reteta cu care voi participa la concurs este o supa crema delicioasa ,sanatoasa si foarte hranitoare ,ideala in curele de slabire dar si pentru cei ce doresc sa manance sanatos si bun. In uleiul incins se caleste ceapa tocata marunt. 150 gr linte verde 1 ceapa mai mica (cca 50 gr) 1 morcov (cca 100 gr) 3 catei usturoi 1 lingurita oregano uscat 2 foi de dafin 1 varf lingurita turmeric 2 cartofi preparare supa de linte verde.

Reteta Mercimek Sau Supa Crema De Linte Turceasca
Reteta Mercimek Sau Supa Crema De Linte Turceasca Source from : https://www.bucataras.ro/retete/mercimek-sau-supa-crema-de-linte-reteta-turceasca-84886.html
2 pahare de linte (lasate in apa peste noapte) 1 morcov 1 cartof 1 telina (cat un cartof) 1 ceapa 1 ardei capia sare, boia, cimbru patrunjel 2 linguri ulei de masline suc de rosii. Supa crema de linte poate fi introdusa in meniul saptamanal al familiei dar o putem servi si la mesele sarbatoresti. Se pune lintea la inmuiat cu minim 5 ore inainte. Supa crema de linte verde poate fi servita oricand in timpul zilei. Se curata si se pun la fiert legumele impreună cu sarea, boiaua, sucul de rosii, cimbru.

Cand uleiul este incins, puneti ingredientele si.

Reteta cu care voi participa la concurs este o supa crema delicioasa ,sanatoasa si foarte hranitoare ,ideala in curele de slabire dar si pentru cei ce doresc sa manance sanatos si bun. Se pune ulei la incins, in oala in care preparam supa. O supa satioasa si sanatoasa. Cand uleiul este incins, puneti ingredientele si. Gustul delicios al supei de linte poate fi obținut acasă din doar câteva.

Rosia se curata de pielita si de miez (partea cu samburi). Linte rosie 200 g, ceapa alba 2 buc, radacina de telina 100 g este optional, morcovi 1 buc, ardei gras rosu 1 buc, ulei de floarea soarelui 20 g, boia ardei dulce 1 lingurite, patrunjel uscat 1 lingurite, pasta de tomate 2 linguri. Se pune lintea la inmuiat cu minim 5 ore inainte. Asociată des cu supa cremă de legume ori supa cremă de dovleac, datorită gustului asemănător, supa cremă de linte este extrem de sănătoasă și plină de proteine. 2 căni linte verde fiartă (după ce a stat, în prealabil, câteva ore la înmuiat).

Supa Crema De Linte Verde Bucataresele Vesele
Supa Crema De Linte Verde Bucataresele Vesele Source from : https://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/supe-si-ciorbe/supa-crema-de-linte-verde.html
Supa crema de linte poate fi introdusa in meniul saptamanal al familiei dar o putem servi si la mesele sarbatoresti. Asociată des cu supa cremă de legume ori supa cremă de dovleac, datorită gustului asemănător, supa cremă de linte este extrem de sănătoasă și plină de proteine. Lintea este o leguminoasa mai putin populara in tara noastra, desi are o valoare nutritionala incontestabila, fiind foarte bogata o gasim in rafturile marilor magazine si in cele naturiste sub forma de boabe mici portocalii, verzi sau maronii. Linte rosie 200 g, ceapa alba 2 buc, radacina de telina 100 g este optional, morcovi 1 buc, ardei gras rosu 1 buc, ulei de floarea soarelui 20 g, boia ardei dulce 1 lingurite, patrunjel uscat 1 lingurite, pasta de tomate 2 linguri. Cand uleiul este incins, puneti ingredientele si.

Se pune ulei la incins, in oala in care preparam supa.

😍 consumand linte, ne vom mentine. Lintea contine fibre si este saraca in grasimi, astfel un preparat pe baza de linte te poate satura fara probleme. Gustul delicios al supei de linte poate fi obținut acasă din doar câteva. Prima data am mancat aceasta supa in maroc si am ramas impresionata de gustul ei. Lintea este bogata in proteine, vitamine, carbohidrati, fibre, minerale, contine acizi grasi omega 3 si omega 6, aminoacizi si poate inlocui oricand cu succes carnea.

Supa crema de linte verde este o reteta sanatoasa si delicioasa supa de linte verde. Se spala bine si se curata morcovul si patrunjelul verde, iar ceapa se curata si se spala.

Post a Comment for "Supa Crema De Linte Verde"