Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Vremea Iasi Pe 7 Zile

Vremea Iasi Pe 7 Zile. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Exacte și detaliate prognoza meteo în iași. Vântul va sufla dinspre nw, atingând pe alocuri viteza de 11hm/h. Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune. Prognoza meteo în iasi pe 15 zile.

Temperatura pentru următoarele 7 zile. Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. Fii la curent cu starea vremii din iasi. Azi, sâmbătă 13 februarie 2021 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 07:17:41 și apusul. Astăzi e miercuri, 10 martie 2021.

Circuit Iasi Chisinau 4 Zile Autocar 2021 Capitalele Moldovei
Circuit Iasi Chisinau 4 Zile Autocar 2021 Capitalele Moldovei Source from : https://www.helloholidays.ro/circuite/circuit/circuit-iasi-chisinau-moldova-autocar-2598
Exacte și detaliate prognoza meteo în iași. Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc. Starea vremii in iasi pe 15 zile. Lună plină — 27 februarie, prin 8 zile. 7 zile 10 zile vremea pe hartă.

Datele oferite de site sunt actualizate permanent in functie de schimbarile posibile ce pot aparea in timp.

Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile vremea în românia precizia la datele prognozei. Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune. Astăzi e miercuri, 10 martie 2021. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for iași, iași, românia.

Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la iasi. Temperatura și umiditatea aerului, presiunea, viteza și direcția vântului, precipitații, răsărit de soare, apus de soare, rasaritul lunii, luna set. Prognoza meteo în iasi pe 15 zile. Prognoza pentru iași în următorele zece zile. Pentru vremea iasi detaliata verificati vremea pe ore si pe zile.

Meteo Iași Prognoza Meteo Actuală A Meteo Radar
Meteo Iași Prognoza Meteo Actuală A Meteo Radar Source from : https://www.meteoradar.ro/vremea/iasi/16822260
Vremea iaşi, prognoza meteo pe 7 zile. This accommodation placemark is situated in iasi, romania and its geographical coordinates are 47°. Aici gasesti prognoza meteo pentru ziua de astazi, dar si pentru celelalte zile de care esti interesat. Exacte și detaliate prognoza meteo în iași. Temperatura și umiditatea aerului, presiunea, viteza și direcția vântului, precipitații, răsărit de soare, apus de soare, rasaritul lunii, luna set.

Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile vremea în românia precizia la datele prognozei.

Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08. Datele oferite de site sunt actualizate permanent in functie de schimbarile posibile ce pot aparea in timp. Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Fii la curent cu starea vremii din iasi. Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc.

Fii la curent cu starea vremii din iasi. Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 22 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg. Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune. Vremea în romania, iaşi următoare actualizare la 08:00.

Meteo Iași Prognoza Meteo Actuală A Meteo Radar
Meteo Iași Prognoza Meteo Actuală A Meteo Radar Source from : https://www.meteoradar.ro/vremea/iasi/16822260
Prognoza pentru iași în următorele zece zile. Ora curentă în iași purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Satellite image of iasi, romania and near destinations. Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie. Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 22 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate.

Vremea iaşi, prognoza meteo pe 7 zile. Fii la curent cu starea vremii din iasi. Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara. Vremea in iași pentru astăzi, mâine și săptămâna. Vremea în iași, județul iași, prognoza meteo detaliată pe ore, pe 7 sau 10 zile, detalii despre temperatură, presiune, umiditate, vânt și precipitații.

Post a Comment for "Vremea Iasi Pe 7 Zile"